Skip to main content

Aanbod

Een stukje tekst is zo geschreven.
De juiste beleving creëren is een ander verhaal.

Artikelen

JOUW VERHAAL IN DE SPOTLIGHT
Heb je de wereld iets moois te bieden met je bedrijf maar weet je niet hoe je dat moet verwoorden? Ik luister naar je verhaal en breng het onder woorden zoals jij het bedoelt.  Meestal is het resultaat een artikel, maar het kan ook een advertorial, blog of human interestverhaal zijn. We maken een fysieke afspraak waarbij ik je interview met goede vragen, koffie en oprechte interesse. Een digitaal gesprek is sneller, een fysiek gesprek effectiever.

Persberichten

VERNIEUWEND
Een persbericht heeft een commercieel doel maar de manier van schrijven maakt of breekt de beleving. Wil je een persbericht publiceren? Ik bijt me vast in de boodschap voor een doelgericht persbericht dat opvalt. Maak gebruik van mijn contacten met lokale kranten om de kans op publicatie te vergroten.

Tip: laat geen persbericht opstellen die behalve zichtbaarheid geen doel heeft. De kosten van standaard verkooppraatjes in de krant kun je beter besteden aan doelgerichte communicatie. Dat levert meer op! Ik help je graag met het maken van de juiste keuzes.

Klantverhalen

DOOR HET OOG VAN DE KLANT
Wie kan de toegevoegde waarde van je bedrijf het best verwoorden? Een tevreden klant. En omdat die tevreden is, vertelt ‘ie er graag over. Door als onafhankelijke de juiste vragen te stellen aan jouw tevreden klant, schrijf ik een herkenbaar en pakkend klantverhaal dat nieuwe klanten nieuwsgierig maakt. Oprechte verhalen zijn het meest doeltreffend.

Tip: beeld zegt meer dan duizend woorden. Ik versterk mijn verhaal bij voorkeur graag met een foto van de klant en het geleverde product of dienst van je bedrijf voor een optimale beleving.

Communicatiekracht

IN JE BEDRIJF
Als je alle communicatietaken in je bedrijf verzamelt, kun je dan constateren dat er elke week wel een paar uren communicatiewerk is? Als je gaat voor kwaliteit en continuïteit in je communicatie, kan je mij inhuren om die taken op te pakken. Niet lullen, maar poetsen! Op vaste tijden schuif ik bij jou op kantoor aan met een vlotte pen, creativiteit en ervaring om het communicatiewerk af te handelen. Ik ben gewend om zelfstandig te werken en ga tot het naadje om je bedrijf sterk in de markt te zetten.

Business-coaching

STIP AAN DE HORIZON
Of je nou een bedrijf begint of al bezig bent: het is belangrijk om te weten waar je naartoe werkt en hoe je daar op de meest efficiënte werkwijze komt om het tot een succes te maken. Een belangrijke stap die helaas wel wordt overgeslagen omdat het ingewikkeld lijkt. Dat hoeft niet! Er zijn overzichtelijke tools voor businessplannen die succesvol ondernemen makkelijker en leuker maken. In deze business-coaching-sessie krijg je die aangereikt en ingevuld. Een groter cadeau kun je je bedrijf niet geven.

De business-coaching-sessie bied ik aan in samenwerking met Jan Willem Stob. Als ceo, ervaren strateeg en expert in wollige modellen begrijpelijk maken, geeft Jan Willem nieuwe energie om je bedrijf te runnen. Hij kapt bomen als je ze door het bos niet meer ziet, begint klein om groot te leren denken én doen. Na een sessie van anderhalf uur weet je weer wat je morgen te doen staat om je bedrijfsdoelen te halen. De sessie vindt plaats bij jouw bedrijf of op mijn kantoor in Drachten.

Content

VAN A TOT Z
Online sfeerbeleving met beeld en taal neerzetten, dat is wat BeeSocial doet. Met onze marketingervaring en skills zetten wij bedrijven online op de kaart met goede fotografie en sterke teksten. We regelen ook meteen dat dit verwerkt wordt in een flyer of (nieuwe) website. Met BeeSocial heb je één aanspreekpunt voor je content: van idee tot uitvoering. Samen met Majella vorm ik team BeeSocial en regelen we de content van A tot Z voor je bedrijf

Klanten

waar ik voor mag werken